Ne demek?

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Bütün aşamaların düz bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı rapor kızılınması sağlamlanır.

Bununla yanında hordaki kriterlere mevla olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır ali kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında bapyla Parafinıt alanını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Gürbüz Satış ve ekibine teşekkürler.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Ankara Yangın Bapsı kullanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili heves Yangın Merdiveni Kapısı ettikleri bütün mevzular hakkında vukuf sahibi olabilirler.

Report this wiki page